Gezondheid

Bij Food Board Nederland delen we graag de beste zaken op het gebied van jouw gezondheid. 

Op deze pagina hebben we de allerbeste professionele diensten en natuurlijke producten verzameld op het gebied van gezondheid. En hebben we direct ook een leuke korting voor je bedongen die je nergens anders krijgt. Het enige wat je hoeft te doen is de kortingscode in te vullen als je een product of dienst besteld. 

Helemaal gepersonaliseerd in 21 dagen resultaat

Maak Werk van je Gezondheid Programma

Het “Maak Werk van je Gezondheid Programma” is voor iedereen met diabetes type 2, hoge bloeddruk, onder of overgewicht, metaboolsyndroom, vermoeidheid en/of een combinatie van deze chronische aandoeningen. Ons doel voor jou? Jouw waarden verbeteren in 21 dagen!

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen, dan wordt het consult (deels) door je verzekeraar vergoedt.

Check en relax

Health Check €79,-

Wil je weten wat jouw lichaamstype is en hoe je deze het beste ondersteunt qua voeding, leefstijl, beroep en sport?Laat dan de Health Check uitvoeren.


Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen, dan wordt het consult (deels) door je verzekeraar vergoedt.

Extra aandacht voor je lichaam

Voedingssupplementen

Heb je behoefte aan hoogwaardige, goed opneembare supplementen ter ondersteuning van een gezonde leefstijl, en/of om klachten te voorkomen, zoals bijvoorbeeld een Omega 3, Vitamine D of ondersteuner van de spijsvertering? 


Spaar voor 100 punten en ontvang een vitamine C, vitamine D3 of Omega 3 naar keuze!

Duizenden jaren oud, actueler dan ooit

Ayurvedische zelfzorg

Gebruik de eeuwenoude Ayurvedische kruiden curcumine, brahmi & amalaki, voor een nog mooiere, betere en frissere jij. Neem de producten van Ayurveda Health in huis! O, ja: alleen onze members genieten van 10% korting. Meld je aan voor onze nieuwsbrief én like onze Facebookpagina dan ontvang je van ons de code. Waar wacht je nog op?