Selecteer een pagina

Gezondheid

Gezondheid

Bij Food Board Nederland delen we graag de beste zaken op het gebied van jouw gezondheid. En ben je doorverwezen door het Haga Ziekenhuis, dan vind je hier de informatie die je zoekt. Want leven met een chronische ziekte is ook een leefstijl!

“Ik ben doorverwezen door het Haga”

INTEGRAAL EXTERN VERWIJSCIRCUIT VOOR ONCO – HEMATOLOGIE

Binnen onze praktijk bieden wij speciale aandacht aan de gevolgen van de (behandeling van de) ziekte. De inzet is handhaven en/of verbeteren van kwaliteit van leven. Wij pretenderen niet gericht te zijn op directe genezing van kanker of ziekten van het bloed. Wij zetten in op vermindering van klachten of herstel van dagelijkse activiteiten.

Door het ziekenhuis worden kwaliteitscriteria toegepast om de kwaliteit en betrouwbaarheid te bewaken waaraan zorgverleners en organisaties moeten voldoen om opgenomen te kunnen worden in de verwijscircuit Integrative Medicine. Onze praktijk is getoetst op de volgende criteria:

– Lid beroepsvereniging

– Handelen naar professioneel statuut

– Klachtenregeling

– Dossiervoering en terugrapportage

– Hygiëne, conform BIG therapeuten
 
– Regelmatig contact met IM Platform

– Participatie onderzoek en akkoord publicatie, ongeacht uitkomst

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen, dan wordt het consult (deels) door je verzekeraar vergoedt. 

Wil je een afspraak maken stuur dan een mail naar stana@foodboard.nl .

Check en relax

Health Check €79,-

Wil je weten wat jouw lichaamstype is en hoe je gezond je bent? Kom bij ons langs voor een uitgebreide Health Check. Je gaat naar huis met een complete lichaamsanalyse en tips!


Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen, dan wordt het consult (deels) door je verzekeraar vergoedt.

Mail naar stana@foodboard.nl voor een afspraak.

Extra aandacht voor je lichaam

Voedingssupplementen

Heb je behoefte aan hoogwaardige, goed opneembare supplementen ter ondersteuning van een gezonde leefstijl, en/of om klachten te voorkomen, zoals bijvoorbeeld een Omega 3, Vitamine D of ondersteuner van de spijsvertering? 


Spaar voor 100 punten en ontvang een vitamine C, vitamine D3 of Omega 3 naar keuze!


Bestel hier

Duizenden jaren oud, actueler dan ooit

Ayurvedische zelfzorg

Gebruik de eeuwenoude Ayurvedische kruiden curcumine, brahmi & amalaki, voor een nog mooiere, betere en frissere jij. Neem de producten van Ayurveda Health in huis! O, ja: alleen onze members genieten van 10% korting. Meld je aan voor onze nieuwsbrief én like onze Facebookpagina dan ontvang je van ons de code. Waar wacht je nog op?


Kijk alvast rond