Feel Good

Jezelf geweldig voelen door voldoende te sporten, ontspannen en je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Er komt een hoop bij kijken. Naast de hoeveelheid keuze die je hebt, wil je tegelijkertijd goed doen voor mens, natuur en dier. En daar helpen wij je bij.
Wij selecteren de beste informatie, producten en diensten op gebied van voeding, gezondheid, travel en meer speciaal voor jou.

Kijk verder
Speciale Zorg

Doorverwezen door het HAGA?

Binnen onze praktijk bieden wij speciale aandacht aan de gevolgen van de (behandeling van de) ziekte. De inzet is handhaven en/of verbeteren van kwaliteit van leven. Wij pretenderen niet gericht te zijn op directe genezing van kanker of ziekten van het bloed. Wij zetten in op vermindering van klachten of herstel van dagelijkse activiteiten.

Door het ziekenhuis worden kwaliteitscriteria toegepast om de kwaliteit en betrouwbaarheid te bewaken waaraan zorgverleners en organisaties moeten voldoen om opgenomen te kunnen worden in de verwijscircuit Integrative Medicine. Onze praktijk is getoetst op de volgende criteria:

– Lid beroepsvereniging
– Handelen naar professioneel statuut
– Klachtenregeling
– Dossiervoering en terugrapportage
– Hygiëne, conform BIG therapeuten
– Regelmatig contact met IM Platform
– Participatie onderzoek en akkoord publicatie, ongeacht uitkomst

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen, dan wordt het consult (deels) door je verzekeraar vergoedt.

Extra liefde voor je lichaam

Voeding

Ayurveda

Op zoek naar een (kook)boek, yogamat, bio mung dal, of een weldadige shampoo? Plaats een bestelling van minimaal €25,- en vermeld bij de kortingscode COPDHUISJAN. Dan is €1 voor jou, €2 voor COPD Huis JAN, én zijn de verzendkosten gratis. Buy the change, be the change ♥

Supplementen

Heb je behoefte aan hoogwaardige, goed opneembare supplementen ter ondersteuning van een gezonde leefstijl, en/of om klachten te voorkomen, zoals bijvoorbeeld een Omega 3, Vitamine D of ondersteuner van de spijsvertering? Het kan GMO-vrij en vegan!

Verbeter de wereld, begin bij wat je eet

Recepten om van te genieten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Foodboard community

Doe jij mee met ons?