Events

Bij Food Board Nederland organiseren we graag bijzondere evenementen voor je.  Het is een avond die je niet mag missen als je absoluut invulling wilt geven aan jouw duurzame, fair trade en diervriendelijke lifestyle. Een hapje, drankje, activiteiten en een exclusieve goodie na afloop zijn onze standaard ingrediënten. En de opbrengst van de kaartverkoop? Die schenken we natuurlijk aan een goed doel. Feel Good, Look Good, Do Good, that’s how we like it at Food Board!

#03 Mei

Beachclub People

Kijkduin, Nederland

Upcoming

Plant based & Duurzaam Lifestyle Event @the Beach

THE BEST PLANT BASED & SUSTAINABLE LIFESTYLE EVENT AT THE BEACH EVER

Hou jij van een duurzame(re) leefstijl? Dan mag je op 3 mei niet ontbreken op het meest unieke sustainable lifestyle event, georganiseerd door de trendwatchers van Food board Nederland & exclusieve partner Lifestyle Business Club.
 
Op het meest betoverende plekje in Kijkduin ervaar je alles op het gebied van duurzaam leven, wonen en werken. Hoor, zie en proef van het beste dat er op dit gebied voor jou beschikbaar is. De hipste organisaties zijn aanwezig met producten, lezingen, workshops en treatments! Maak kennis met geselecteerde hoofdrolspelers die een duurzame levenstijl mogelijk maken en je inspiratie met alles dat met liefde voor mens, natuur en dier wordt gemaakt en aangeboden.
 
PRIMEUR: AUTEUR GEERT KIMPEN OP HET EVENT MET NIEUWSTE BOEK!
Schrijver en bestseller auteur Geert Kimpen (De Kabbalist), geeft tijdens het event on the Beach een lezing over de liefde: ‘De TomTom van de Ziel’, naar aanleiding van zijn nieuwe roman ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’. En nog voordat zijn nieuwste roman officieel is uitgebracht, kun jij exclusief op ons event een persoonlijk door hem gesigneerd exemplaar bemachtigen!
 
HELEMAAL UP TO DATE
Na je deelname aan ons event weet je het naadje van de kous over fashion, health, food, beauty, en nog veel meer. De hipste organisaties zijn aanwezig met producten, lezingen, workshops en treatments! En als het moment is gekomen waarop jij helemaal relaxt weer naar huis wilt gaan, dan hebben we nóg een verassing voor je, een sparkling gift om thuis van te genieten…!
 
VOOR EEN GOED DOEL
Dat wij van dieren houden is geen geheim voor wie ons kent. Wij hebben ons afgevraagd hoe wij, samen met jou, direct bij kunnen dragen aan hun welzijn. Wij kiezen ervoor om de opbrengst van de ticket verkoop van onze events te doneren. En wel aan het Haags Dierencentrum en Shiba rescue vzw, die voeding en (medische) zorg geven aan dieren in nood. Als jij en wij zelf de dieren niet kunnen voeden, verzorgen en opvangen dan steunen we anderen die dit doen, en afhankelijk zijn van giften, toch met goederen en financiële middelen!
 
Wat is het restitutiebeleid?
Mocht je onverhoopt niet kunnen komen dan restitueren wij het bedrag niet. De opbrengst wordt geschonken aan voeding en medische zorg voor dieren in nood. Zo draag je of je er bent of niet direct een steentje bij!
 
Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan mag je je ticket altijd aan iemand anders overdragen. Maar wel even doorgeven zodat wij altijd weten wie er naar het event komt.

Meer genieten? Blijf op de hoogte!

Maak deel uit van onze community

Leven en genieten. Bewust, duurzaam, en bedacht. Het hoeft niet moeilijk te zijn. 

Maak onderdeel uit van Food Board Nederland en laat ons voor jou werken. Om jou te voorzien van de beste tips over voeding, gezondheid, travel en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen. 

Belangrijker nog: alleen onze leden genieten van extra voordeel!