Selecteer een pagina

Events

Events

Bij Food Board Nederland organiseren we graag bijzondere evenementen voor je.  Het is een avond die je niet mag missen als je absoluut invulling wilt geven aan jouw duurzame, fair trade en diervriendelijke lifestyle. Een hapje, drankje, activiteiten en een exclusieve goodie na afloop zijn onze standaard ingrediënten. En de opbrengst van de kaartverkoop? Die schenken we natuurlijk aan een goed doel. Feel Good, Look Good, Do Good, that’s how we like it at Food Board!

#03 Mei

de Kwartel

Zuiderstrand
Opgang Fuutlaan – Laan van Poot
Den Haag
Tomtom 2566 SB, Nederland

Upcoming

Benefiet Diner

Feel Good  – Look Good  – Do Good!

Op vrijdag 03 mei is organiseren wij een benefiet diner op het strand van Kijkduin. Wie mee dineert doneert aan Shiba Rescue vzw. Deze stichting zet zich in voor herplaatsing en opvang van honden die zijn verlaten, gevonden of uit de broodfok zijn gered. 

Met wie dineer je mee?
Ondernemers, bloggers, en influencers die actief zijn op gebied van duurzaamheid, slow fashion, gezonde / vegan lifestyle, sport en travel. Zij delen allemaal dezelfde visie: je kunt het prima naar je zin hebben en leven op een manier die niet ten koste gaat van dieren.

Wat eten we?
Vegan! En biologisch. Dàt vinden wij een feest. En ongelooflijk lekker bovendien. Er is een proeverij van voor, hoofd- en nagerechten met een goed glas wijn, en natuurlijk koffie of thee en water.

Netwerken 3.0
Ben je ondernemer en wil je netwerken, ben je visionair, wereldverbeteraar, of ronduit idealist,? Of wil je je laten inspireren op het gebied van een plant based, fair trade, diervriendelijke leefstijl? Kom jezelf voorstellen en kennis delen.

Wat kost het?
€60,- en dit is inclusief donatie. 

Inloop 18.30-19.00 uur
Diner  19.00-21.00 uur

DI/Oneer mee en steun hiermee direct dieren die voeding, (medische) zorg. opvang en vooral liefde nodig hebben!


Bestel je ticket

Meer genieten? Blijf op de hoogte!

Maak deel uit van onze community

Leven en genieten. Bewust, duurzaam, en bedacht. Het hoeft niet moeilijk te zijn. 

Maak onderdeel uit van Food Board Nederland en laat ons voor jou werken. Om jou te voorzien van de beste tips over voeding, gezondheid, travel en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen. 

Belangrijker nog: alleen onze leden genieten van extra voordeel!