Do Good

Verbeter de wereld, begin bij het begin. Onze wereld is prachtig, maar het kan nog beter en nog mooier. Daarom zetten wij ons hard in voor mens, dier en natuur. Help ons mee en: Do Good!
Hoe vraag je? Simpel: doneer wat van je tijd, geld, expertise of spullen. En laten we samen één krachtige beweging worden om ons allemaal te raken.

Ontdek meer
Dochterproject

COPD Huis Jan

Heb jij al gedoneerd aan onze nieuwste campagne?
De donaties beginnen binnen te komen waar wij heel blij mee zijn. Door deze campagne te steunen geef je mensen in ademnood letterlijk meer lucht. En zeg nou zelf: ademen door een rietje, dat is echt zo leuk niet! Help mee!

In Nederland wonen naar schatting ruim 600.000 mensen die last hebben van ademnood. Hiervan hebben ruim 85.000 mensen dagelijks en zelfs ruim 17.000 extreem last van ademnood. Wanneer thuis wonen eigenlijk niet meer kan is er voor slechts 6% een plekje in een verpleeghuis, de rest woont gewoon thuis. Verpleeghuizen die specialistisch verpleegkundigen, middelen, en voorzieningen hebben zijn er in Nederland niet. Wij willen dat dit er zo snel mogelijk  komt. Want jij en wij hebben die lange adem wel tot er vanuit de overheid een voorziening gerealiseerd wordt maar de extreem benauwde patiënten niet. Geef COPD patiënten de nodige lucht. Help mee!

Eerste Hulp bij

Ademnood

Éen locatie waar alle zorg samenkomt voor deze patiënten is de missende schakel in de al bestaande zorg. Gelukkig hebben wij steun van longartsen, medici, zorgprofessionals, patiënten en hun naasten.
Tot nog toe bestaan er geen subsidie en financieringsmogelijkheden vanuit overheid, gemeente, fondsen en zorgverzekeraars voor een initiatief dat alle vormen van zorg die Nederland kent voor deze tere onzichtbare patiënten op één locatie bij elkaar brengt.

Het doel van dit project is om mensen met COPD in de ernstige en zeer ernstige fase van hun aandoening gespecialiseerd en gepersonaliseerde zorg te bieden zodat zij letterlijk meer lucht krijgen en veel minder extreme pijn hoeven te voelen. Hiervoor is geld nodig. Wij financieren het haalbaarheidsonderzoek en de opstartfase. Ons doel is dus om donaties te werven om dit mogelijk te maken.

Word donateur

Doneer eenmalig of koop een van onze #wannahaves!
Mensen in ademnood hebben jouw hulp nodig!
Word nu donateur en help ons COPD Huis JAN mogelijk te maken. Samen bouwen we aan een oplossing voor een maatschappelijk probleem namelijk ontbrekende noodzakelijke zorg voor een extreem grote groep mensen die niet zichtbaar is. Want zeg nu zelf: ademnood en pijn dat gun je niemand. Jouw steun maakt een wereld van verschil voor iemand die extreem benauwd is. Alle beetjes helpen, doneer eenmalig, of schaf een van onze #wannahaves aan voor jezelf of om aan iemand cadeau te doen. Je maakt jezelf een ander, én de COPD patiënten blij mee!

Foodboard Exclusive

Custom Made Party in a Bottle

 

Wat is er leuker dan het geven of jezelf verwennen met een van onze oogverblindend flessen Prosecco?!
De Prosecco is veganistisch en biologisch en komt van Thomson & Scott. Ook de verpakking is Food Board approve, want de glitter is biologisch afbreekbaar en de gebruikte lijm is vegan.
Daarmee is de fles een brok liefde voor mens, natuur én dier.
Een echte #wannahave maar ook een perfect idee om cadeau te doen. Alle opbrengsten gaan naar onze project COPD Huis JAN.
 

De oplage is gelimiteerd wees er snel bij, dus bestel jouw favoriete fles! 

 

Shop Nu
Foodboard community

Doe jij mee met ons?