Business

Food for Business?

In het voor- en najaar organiseert Food Board de Charity for Fun Avonden voor bewuste consumenten en ondernemers. Typerend voor deze events is dat alle producten en diensten die aanwezig zijn, tot stand komen en aangeboden worden met liefde voor mens, natuur, én dier. Mooie, eerlijke producten en diensten op gebied van fashion, beauty & lifestyle. Deelnemers kunnen genieten van een mooie avond met heerlijke versnaperingen, behandelingen en kennissessies. De deelnamekosten worden aangewend voor de gesponsorde catering en het overige deel gaat rechtstreeks naar het goede doel. Iedere deelnemer steunt dus direct mee!

Samen de wereld een beetje mooier maken, en gewoon lief zijn voor elkaar. Food Board Nederland is ervan overtuigd dat dit de nieuwste stijl is van ondernemen.

Wij hebben HagaVrienden, De Dierenbescherming, Shiba Rescue vzw, het Haags Dierencentrum, en activitieiten voor eenzame ouderen in samenwerking met Theater Dakota gesteund. Per event maken we bekend naar wie de opbrengst gaat. Zo kunnen we onze structurele goede doelen steunen alsook situaties die het acuut hard nodig hebben.

Deelnemers kunnen rekenen op een avond vol ontspanning met activiteiten zoals stoelmassage, handmassage, epileren, make-up touch ups. Maar ook hapjes, drankjes, en de gelegenheid bijzondere producten te ervaren en bekijken. Ondernemers kunnen rekenen op een avond kwalitatief netwerken.

Iedere deelnemer ontvangt een goodie bag met producten en/of diensten die gedoneerd worden door de op die avond deelnemende bedrijven/organisaties. De kosten voor deelname voor consumenten bedraagt €25,- per kaartje. Op de avond extra doneren is uiteraard mogelijk.

Ben je ondernemer en wil jij je product/dienst tijdens deze avond onder de aandacht brengen dan bespreken wij graag de mogelijkheden met je. Wil je deelnemen aan deze avond? Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen aan stana@foodboard.nl. Je ontvangt dan automatisch bericht over de data.

Food Board verzorgt interactieve Food for Business belevingpresentaties en workshops op beurzen, congressen, evenementen, of in board rooms. Plezier is een vitaal nutrient om te kunnen functioneren, daarom is lichtvoetige “food for business” materie de beste remedie om tot inzicht en actie te komen. Nieuwsgierig en wil je eens om de tafel zitten? Mail naar stana@foodboard.nl en we nemen contact met je op.