Food for Business

Door mijn studies Integrale Kwaliteitszorg, Master in Business Administration, en Vrijetijdskunde heb ik bij diverse bedrijven mogen werken en dito functies van uitvoerend tot directieniveau mogen vervullen. Mijn fascinatie voor de relatie tussen voeding, leefstijl en constitutie heeft mij doen besluiten Ayurvedische Geneeskunde  en Westerse Voeding te studeren.

Ik onderneem met mijn talenten. Ik bepaal wat ik het liefst doe qua werk, kan zorgen voor mijn gezin, én ik heb de mogelijkheid te mantelzorgen. Dit vraagt het durven nemen van financiële risico’s, om kunnen gaan met het feit dat mijn inkomen maandelijks fluctueert (terwijl de hypotheek dit niet doet), én een flexibel thuisfront. Zelfstandig ondernemerschap gaat 24/7 door. Alhoewel, de meeste betrekkingen in loondienst ook!

Er zijn zes inkomensstromen: 1. de werknemer, 2. de zelfstandige, 3. de vermogende,  4. de gepensioneerde, 5. de werkeloze, 6. de belegger. Tot welke je ook behoort, verkrijgen of behoud van pensioen wordt een steeds grotere uitdaging. Toch is er voor iedereen een manier om je oude dag financieel veilig te stellen. De een verkoopt online gestandaardiseerde kennis, de ander door specifieke producten of diensten aan te bevelen, of een van de legio andere manieren. De vraag is welke het best bij je past.

Tot welke van de 6 groepen je behoort. Je kunt niet functioneren als je niet eerst goed voor jezelf zorgt. Rust, reinheid en regelmaat zijn de eerst noodzakelijke bronnen om dagelijks van al je inspanningen en indrukken te herstellen. Ik verzorg er interactieve lezingen over op beurzen / congressen / events. De onderwerpen lopen uiteen van stress tot wellnessvakanties, en van detox tot nagellak. Plezier is een vitaal nutrient om te kunnen functioneren, daarom is lichtvoetige food for business materie de beste remedie om tot inzicht en actie te komen. Mijn inzichten deel ik op onze Facebook pagina.