“Creëer een gezondere en gelukkigere levensstijl”

“Food Board ben ik gestart voor iedereen die interesse heeft in een bewustere levensstijl. Een online platform waar je inspiratie en inzichten kunt verzamelen over voeding, gezondheid en welzijn, maar ook informatie kunt vinden over producten en diensten die tot stand komen met respect voor mens, milieu én dier.”

Stana van Ginkel wil met Food Board een lans breken voor iedereen die de koppeling zoekt of maakt met voeding, bewuster leven, en (gezondheids)zorg. Op het online platform zijn eeuwenoude levenswijsheden vanuit de Ayurveda in een modern jasje gegoten en aangevuld met kennis en informatie, en producten en diensten die tot stand komen met respect voor mens, milieu én dier. Hoe meer mensen, patiënten maar ook behandelaars inzage krijgen in het geheel, hoe makkelijker het wordt om de invloed van voeding en levensstijl in relatie tot chronische aandoeningen te bespreken. Om een stap in de goede richting te maken heeft Food Board het Maak Werk van je Gezondheid Programma ontwikkeld. Het geeft arts, patiënt, en wie preventief wenst te werken, wetenschappelijk onderbouwd inzicht en manieren om de kwaliteit van leven te behouden of verbeteren.

“Samenwerken met meerdere geneeswijze”

“Ik deel graag met anderen de kennis en ervaring die ik vanuit twee culturen heb opgedaan ten aanzien van voeding, gezondheid en levensgeluk. Als kind ben ik opgegroeid met een andere wijze van behandelen bij gezondheidsklachten zoals astma, reuma en klachten bij beweging. In Oost en Centraal Europa maar ook in Duitsland is het volstrekt normaal om naar een kuuroord te gaan om je op te laden en beter te voelen, of zelfs te laten behandelden voor een aandoening. Er wordt gebruik gemaakt van thermale bronnen die deze gebieden rijk zijn in combinatie met reguliere en complementaire behandelmethoden. Er is ruimte voor meerdere geneeswijzen om samen te werken, en er wordt gekeken naar de mens in zijn geheel, de klachten én de oorzaak. Dit is een belangrijke vorm van preventieve en curatieve gezondheidszorg die verlies van gezondheid, levensgeluk en kwaliteit van leven voorkomt. Daarbij bespaart het op de uitgaven aan zorg! Dat wil toch iedereen. Ik wil daarom graag mijn kennis en voorkeur delen voor Integrative Medicine (IM) en hoe bewuster te leven met respect voor mens, milieu én dier.”

Door het bijzondere aanbod van online informatie, workshops, tips en reistips op het gebied van voeding, beweging en levensstijl, maar ook het Maak Werk van je Gezondheid programma, dat IM als uitgangspunt heeft, is Food Board veel meer dan een platform, het is een bron voor bewustwording en verruiming van keuzevrijheid voor een gezondere, gelukkigere en bewustere levensstijl. Heb je tips of wil je iets delen, dan nodig ik je van harte uit dit te doen op onze Facebookpagina.

Geef een reactie