Business

Food for Business?

In het voor- en najaar organiseert Food Board de Charity for Fun Avonden voor bewuste consumenten en ondernemers. Typerend voor deze events is dat alle producten en diensten die worden gemaakt en geboden tot stand komen met respect voor mens, milieu, en dier. Zorgeloos goed zorgen voor jezelf zonder nadelige gevolgen voor je omgeving. Mooie, eerlijke producten op gebied van fashion, beauty & lifestyle.

Samen de wereld een beetje mooier maken, en gewoon lief zijn voor elkaar. Food Board Nederland is ervan overtuigd dat dit de nieuwste stijl is van ondernemen. Wij steunen HagaVrienden van het Haga Ziekenhuis, de Dierenbescherming, Shiba Rescue vzw, het Haags Dierencentrum, en activitieiten voor eenzame ouderen in samenwerking met Theater Dakota. Voor de Fun & Charity avonden bekostigen we de in prijs verlaagde catering van de deelnamekosten. De rest van jouw bijdrage én de opbrengst van de tombola doneren we aan onze goede doelen. Met jouw bijdrage steun je dus direct mee!

Consumenten kunnen rekenen op een avond vol ontspanning met activiteiten zoals stoelmassage, handmassage, epileren, make-up touch ups. Maar ook hapjes, drankjes, en de gelegenheid bijzondere producten te ervaren en bekijken. Ondernemers kunnen rekenen op een avond kwalitatief netwerken.

Iedere deelnemer ontvangt een goodie bag met producten en/of diensten die gedoneerd worden door de op die avond deelnemende bedrijven/organisaties. De kosten voor deelname voor consumenten bedraagt €25,- per kaartje. Op de avond extra doneren is uiteraard mogelijk.

Ben je ondernemer en wil jij je product/dienst tijdens deze avond onder de aandacht brengen dan bespreken wij graag de mogelijkheden met je. Wil je deelnemen aan deze avond? Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen aan stana@foodboard.nl. Je ontvangt dan automatisch bericht over de data.

Food Board verzorgt interactieve Food for Business belevingpresentaties en workshops op beurzen, congressen, evenementen, of in board rooms. Plezier is een vitaal nutrient om te kunnen functioneren, daarom is lichtvoetige “food for business” materie de beste remedie om tot inzicht en actie te komen. Nieuwsgierig en wil je eens om de tafel zitten? Mail naar stana@foodboard.nl en we nemen contact met je op.